RMS kørere i Holland.

Bo Speedy/ januar 12, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Tobias Caprani, Line Dam, Glen Meier og Mads Rasmussen kørte i weekenden løb i Harskamp.

Først fortæller Tobias:

– Hej Speedy jeg har kørt 4. afdeling af Harskamp, det havde regnet end del lørdag, så banen var maget tung, jeg vandt begge heat i 65cc store hjul. Jeg glæder mig til næste afdeling om 14 dage, fortæller Tobias.

 Line Dam:

– I weekenden har vi været i Harskamp for at køre vinterløb, hvor banen var virkelig god efter omstændighederne. 

– Den frie træning brugte jeg bare på at køre og have det sjovt, da der ikke er nogen tidskval dernede.

– Første heat var der en der væltede foran mig i starten, så jeg væltede sammen med 10 andre og kom sidst afsted, men nåede op som nr. 23 som var helt fint.

– 2. Heat får jeg en dårlig start men får kørt mig nogle pladser op men vælter efterfølgende 2 gange og måtte igen slutte som nr. 23, fortæller Line.

Glen Meier:

– Hej Speedy så er vi endnu engang på vej hjem fra Holland, hvor jeg har kørt løb i Harskamp. Jeg blev nr. 3 ud af alle i første heat og nr. 1 ud af min klasse. I andet heat fik jeg ikke en så god start, men fik kørt mig op som nr. 5 af alle og nr. 2 i min klasse, siger Glen.

Mads Rasmussen.

– Hej så er vi på vej hjem fra 4. Afdeling af vintertrunering I Harskamp (Holland).
I morgentræningen fandt jeg et godt flow og fik sat en god tid som Nr. 3

– Første heat fik jeg ikke så god en start, så der var noget at kæmpe for. Jeg kørt mig trods alt op som 2.

– Andet heat fik jeg en lidt bedre start ca. Midt i feltet, efter nogle hårde kampe med de større kørere, kørte jeg i mål som 3. En super fed dag med mange gode kampe, på den tunge bane, fortæller Mads Rasmussen.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.