Glen, Tobias og Andreas Jørgensen i Holland.

Bo Speedy/ december 2, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Igen var der løb i Holland med deltagelse af kørerne nedenfor:

Glen Meier: 

– Hej Speedy. I weekenden kørte jeg løb i Harskamp. I første heat kom jeg fra start som nr. 4 og var nr. 3 på første omgang og holdt den til mål, nr. 3 af MX 1 og nr. 2 af MX 2.

– I andet heat kom jeg 11-12 stykker fra start. Men fik kørt mig op som nr. 5 af alle, og nr. 3 af alle. Samlet nr. 2 i MX 2.
samlet en god weekend herfra.

Andreas Jørgensen:

– Hej Speedy. Vi har været i Holland på trænings weekend. Vi kørte på Emmen, hvor banen var rigtig fin. Dagen efter har jeg deltaget i vinterløbet i Harskamp. Træningen gik fint, men desværre trak jeg kun klemme til en 37. Plads til bommen, hvilket gjorde jeg måtte starte i 2. række (vi startede på beton). Jeg fik en rigtig dårlig start, og kørte sammen med en og det resulterede i, at jeg måtte ned og ligge på første omgang. Heatet var ellers fint og fik kørt mig op som 4.

– I andet heat kørte vi til start efter placering i første heat, så her kunne jeg komme ind til bommen som 10.’er (vi kørte sammen med mx1).

Her fik jeg også en knap så god start, men kørte mig op som 2’er, hvor jeg også endte heatet. Alt i alt en rigtig god weekend.

Tobias Caprani:

– Hej speedy. Harskamp, dejligt vejr, fed bane! Tobias kom 6 fra start af alle i første heat( 65 små og store hjul+ 85små hjul kørte sammen) Han sluttede som nr. 3 i 65 store hjul.

– I andet heat kom han fra start som 12 stykker af alle. Og sluttede igen som nr. 3. Samlet nr. 3 i 65 storehjul. Så rigtig fed weekend med god ræs, slutter Mikkel Caprani.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.