Fin weekend

Bo Speedy/ april 14, 2015/ Nyheder/ 0 comments

For både Glen Meier og Mikkel Haarup, der havde fart på i weekenden til ADAC.

Mikkel Haarup fortæller:

– Denne weekend har jeg været til ADAC, hele lørdagen var suveræn. Søndagen startede godt ud, med at jeg var lidt over 2 sek. Hurtigere en 2’ern. 

– Jeg kom 4’er fra start i første heat og kom hurtigt op som 1’er dog lavede jeg en fejl og måtte i jorden og fyren på 2. pladsen overhalede mig, havde en god kamp med 1. førstepladsen og kørte i mål som 1’er. 

– Andet heat får jeg dog en knap så god start og må kæmpe mig op, men der var for stort hul til 1’eren så må køre i mål som 2’er. Samlet 1’er, på dagen så det var en god weekend med nogle gode kampe og godt vejr, fortæller Mikkel.

Glen Meier fik også vist sig frem til ADAC.

– Hej, vi er på vej hjem fra den første ADAC i år i fürstlich drenha. Jeg kørte i youngster klassen. I lørdags kørte vi træning og kval. Jeg kvalede som nr. 2 i min gruppe, som jeg var mega glad for, jeg skulle til bummen som nr.3.

– I første heat, søndag, fik jeg en perfekt start som 3’er i mellem 250erne. Der kom nogle stykker forbi og jeg var nede som 7-8 men kørte mig op som nr. 5 og kørte den i mål. 

– I andet heat fik jeg en rigtig dårlig start, da ham til venstre for mig ramte mig. Jeg kørte mig op som 20 stykker, men på ca. 3-4 omg, var der 5, der var væltet efter et hop, og der var intet gul flag, så jeg landede ned i en og væltede. Jeg slog min mave og pegefinger meget, og valgte at køre ud, så jeg kan blive klar til EM i næste weekend. Samlet 10’er på dagen, slutter Glen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.