Skidt weekend

Bo Speedy/ april 27, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier må erkende det ikke altid går efter planen. Glen kørte EM i Holland i weekenden.

– Hej, det ikke altid en dans på roser når man kører motocross! Jeg kørte EM i weekenden i Valkenswaard, Holland. Jeg kvalede hurtigst i min gruppe og skulle til bummen som 2’er, fortæller Glen om den gode kval.

– I første heat fik jeg en dårlig start som nr. 20 og kørte mig op som nr. 8 og væltede så efter et hop, og faldt ned som 20’er igen. Fik kørt mig op som 7’er og sluttede der, fortæller Glen.

– Andet heat kom jeg fra start som nr. 7 og fik kørt mig op som nr. 5 på første omg. Men hoppede for langt på et hop, og brækkede begge mine ankler tilbage, og jeg måtte udgå. Træls weekend, men sådan er det nogle gange i sporten, siger Glen.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.