Vinder igen

Bo Speedy/ april 27, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Til EM gjorde han det over forventning. Mikkel Haarup kommer med denne melding fra Slovakiet.

– Hej Speedy, jeg er på vej hjem fra EM kval i Slovakiet. I tidskvalen lørdag satte jeg hurtigste tid. Jeg måtte derfor køre først til bommen i kvalheatet. Det vandt jeg også, og så var jeg klar til de pointgivende heat, fortæller Mikkel glad.

– 1 . heat tog jeg starten og vandt.

-2. heat tog jeg også starten, men væltede på 2. omgang – 2 gange endda??. Og så var jeg 6’er og 12 sek. bagefter Hollandske Elzinga, som førte. Jeg fik dog halet ind på dem foran og fik overhalet en efter en, og på 9. omgang tog jeg både 1’eren og 2’eren, og så førte jeg igen. Den holdte jeg hjem og vandt derfor også 2. heat, kommer det fra Mikkel der blev samlet vinder på dagen, men der bliver ikke noget med at hvile på laurbærene.

– Næste weekend gælder det ADAC i Jauer og weekenden efter endnu en EM kval. – og sådan bliver det ved de næste weekender. Jeg skulle ellers have været konfirmeret søndag, men det må vente til 31. maj, når der ikke er løb, fortæller Mikkel der har fokus på karrieren.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.