Træningsledere

Katja/ januar 8, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Nu er det 2016 og sæsonen er snart forestående. Vi åbner banen 1-3 dage om ugen, og så skal vi have besat alle dagene med træningsledere tirsdag, torsdag og lørdag. Vi kan lige så godt få vagtplanen på plads nu så dem der vil tage en tørn som træningsleder i 2016 må meget gerne give besked her, på sms til Jan Hvam på 4033 9608 eller til René Gjerding, som laver vagtplanen, på 2382 1030 / renegjerding@gmail.com.

Jo flere der melder sig jo færre dage skal der tages vagter på. Sidste år kunne vi nøjes med 3-4 vagter pr mand i gennemsnit, hvilket ikke er meget for at I selv eller jeres børn kan køre på banen en hel sæson.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.