RANDERS KOMMUNE HJÆLPER RMS KØRERE

Katja/ februar 27, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Randers Motorsport har fået en hjælpende hånd fra Randers Kommune til deres talenter. Kommunen har betalt 70.000 i støtte kroner, som skal bruges på talenternes træning i løbet af året 2016.

For pengende bruges bedst muligt er man i Randers Motorsport blevet enige om forskellige initiativer som RMS klub og Landstræner Mikkel Caprani står for at sætte sammen. Første arrangement for RMS kørerne er i uge 7 og 8 i Spanien.

Det er området Redsands, hvor der er flere gode baner et område, hvor også tidligere verdensmestre som Stefan Everts og hans far Harry Everts, har haft deres træningsskoler. Det er da også en træningsskole dernede, der skal være base for Randers talenterne og sørge for fuld valuta for kommunens penge.

Mikkel Caprani udtaler om kørerene:

– Vi har Mikkel Haarup og Glen Meier med noget af tiden, men de er også forpligtet andetsteds med deres teams, men støder til os, som det passer ind, for tæller Mikkel. Han har også RMS kørerne Line Dam, Katja Rasmussen, Nicklas Haagensen og Michel Jørgensen med til Spanien.

Mikkel mener, det er vigtig træning, han kan give kørerne.

– Det er første arrangement, hvor det er kørsel, der bliver lagt vægt på med teknisk træning. Selvfølgelig skal der løbes og cykles lidt hernede, men når vi er et sted, hvor vi kan køre hver dag, er det selvfølgelig det, der er fous på – samt at planlægge, hvordan de skal holde sig i form i løbet af sæsonen uden at brænde ud. Grundformen skal ligges nu, fortæller Mikkel Caprani fra Spanien.

Elite chef i Randers Kommune Morten Arvidson er glad for kommunen har mulighed for at hjælpe de lokale kørere.

– Når motocross er en priorteret idræts gren i Randers kommune, er det rart at kunne hjælpe en velfungerende klub. De har en af de bedste baner i landet – samt er talent center for Team Danmark i motocross. Derfor var det naturligt at hjælpe, når vi ved det er en forholdvis dyr sport. Vi er også glade for at kunne hjælpe nogle af de kørere, der går på vores elite idræts skoler, så de får mulighed for at optimere deres udvikling, siger Morten Arvidson.

Spændende at følge om der kommer nogle medaljer ud af dette til Randers Motorsport i denne sæson.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.