Træningslederplan 2016

René Gjerding/ februar 11, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Planen for træningsledere er nu fastlagt for sæson 2016 og fremgår af kalenderen på denne side. Igen i år har der være opbakning fra mange, hvilket gør det muligt at lægge en plan, hvor hver træningsleder kan nøjes med 3-4 gange på en hel sæson. Tak for jeres opbakning !

Såfremt man som træningsleder bliver forhindret en dag er man selv ansvarlig for at finde en afløser i god tid, så træningen kan gennemføres som planlagt. Under menu punktet ‘Om klubben’ og ‘Træningsleder’ fremgår en oversigt over alle træningsledere og kontaktoplysninger på dem.

De træningsledere som har brug for fornyelse af deres træningsleder licens, eller de nye træningsledere, som skal have en licens, og dermed et kursus, bedes kontakt Jan Hvam snarest muligt.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.