Line til VM

Katja/ marts 29, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line fortæller om weekenden.

VM er bare specielt også for Line Dam, der tog turen til Valkenswaard banen i påsken og leverede en godkendt indsats.

– Lørdag skulle vi først køre fri træning og derefter kval. Enlig ville jeg bare gerne kvale ind og have det sjovt, så det gik meget godt ude på banen, jeg sprang alle hop og kvalede ind som nr .17, så det var meget fint, vi var omkring 50 kørere, fortæller Line.

– Første heat blev kørt lørdag eftermiddag, hvor jeg kom afsted fra start som nr. 6, som var ret vildt og det var et ret højt tempo de kørte, så jeg faldt ned som nr. 8, og senere som nr. 11, hvorefter jeg væltede og måtte slutte som nr. 17, siger Line der skulle vente til søndag med 2. heat.

– Søndag skulle vi så køre 2. heat, hvor jeg kom fra start som nr. 17, og jeg kunne køre mit eget tempo hele heatet uden at stresse, så jeg kørte mig op som nr. 11 og sluttede også der, siger en tilfreds Line Dam.

Samlet på dagen blev hun nr. 14, og hendes næste VM bliver i Teutschenthal i Tyskland den 7-8 maj.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.