Glen bliver bedre

Katja/ marts 30, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier er ikke 100 procent endnu, så weekendens EM var ok.

– Om lørdagen skulle vi køre kval og første heat. Jeg kvalede som nr. 9 i min gruppe og gik direkte videre til heatene.

– I første heat fik jeg en dårlig start, samt væltede på første omgang, da en var væltet efter et hop, og jeg landede ned i ham. Jeg kom op og kører så i mål som nr. 29 ud af de 40 kørere, fortæller Glen.

– I andet heat, som blev kørt søndag, fik jeg en bedre start omkring nr. 15. Jeg lå 14 i lang tid, indtil jeg faldt ned som nr. 18 og sluttede der. Samlet 21 på dagen, så det var jeg tilfreds med. Eftersom jeg ikke er 100% endnu, og ved jeg kan gøre det bedre, siger Glen om oplevelsen.

Næste EM afdeling er i Kegums, Letland d. 30 april og 1. maj

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.