Jørgensen kunne være et bud.

Katja/ april 7, 2016/ Nyheder/ 0 comments

michel jørgensen

Hvem skal løbe med DM i B MX 2 i år? Crossnyt har kigget på en der kunne være et bud. Michel Jørgensen fra Team Special Montering er til denne sæson startet op for alvor igen, hvor stærk er han det har vi i weekenden fået et bud på.

Michel fortæller:

– Min forberedelse til sæsonen går over al forventning, og jeg ser frem til det første DM om 2 uger.

– Jeg kørte løb på Svebølle lørdag, og i Randers søndag, fortæller Michel om den travle weekend.

– På svebølle kom jeg rigtig dårligt fra start i første heat, lå jeg 3’er længe ind til Mathias Tang røg i jorden. Det gav mig muligheden for at rykke en plads op, fortæller Michel om 2. pladsen.

– 2. Heat var jeg bedre fra start, undgik lige akkurat Mikkel Larsen da han væltede, og havde derefter en fed kamp med Mathias Tang.
Jeg formåede dog at køre forbi, og køre væk. Jeg sluttede dagen som nr. 2 – 1 = 1, siger Michel der også kørte dagen efter.

– I Randers var jeg godt med i begge starter, havde to rigtig gode kampe med Mads Rasmussen, og endte med at trække det længste strå! Sluttede min dag i Randers som nr. 2 – 1 = 1, slutter Michel fortællingen om weekenden.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.