EM for damer med Line til start.

Katja/ maj 20, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam der har en del international erfaring efterhånden skal til Polen for at køre EM med de andre danske damer. Vigtigt er det også at have en god weekend fortæller Line.

– Den kommende weekend, skal der for første gang køres en afdeling af Europamesterskab i motocross for damer. Løbet skal køres i Cieszyn i Polen, og vi er 50 kørere til start, siger Line, der ved hun skal have en god weekend.

Jeg glæder mig rigtig meget, der er kun en afdeling, så den person, der vinder kan altså kalde sig Europamester.

– I alt skal der køres tre heat, et lørdag og to søndag. Det er ikke en bane, der passer mig speciel godt, men hvis jeg har et par gode dage, hvor alt går godt, så håber jeg at jeg kan køre top 10 placeringer hjem, slutter Line der snart er i Polen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.