Line havde ikke den bedste weekend

Katja/ maj 25, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam deltog også til EM, men fik ikke det ud af det som hendes fart er til. Line fortæller:

– Så er en weekend fuld af uheld slut. EM i Polen gik langt fra som jeg havde håbet.

– I første træning var banen faktisk rigtig fed, og der var masser af bid. Frem mod kvalen begyndte den at blive meget hård, men jeg kvalede som nr. 4 i min gruppe som enlig var fint nok.

– Til første heat støvede banen rigtig meget, jeg kom ikke særlig godt fra start og var alt for passiv de første par omgange pga. så meget støv at man intet kunne se, jeg endte som nr. 11, hvilket jeg var meget utilfreds med.

– Søndag kørte vi først 2 heat, her var jeg så nr. 2 fra start, men efter et par omgang landede, jeg oven i en anden, da jeg så endelig havde fået rejst crosseren op igen, så kom der en og påkørte mig, og jeg måtte ned igen, og det endte med en DNF.

– Tredje og sidste heat, jeg var igen nr. 2 fra start, men kørte mig op som nr. 1 på første omgang, hvor jeg fik lavet et lille hul, men jeg blev lidt træt og lå nr. 3 længe, men bremsede crosseren i stå, så jeg endte som 5-6 stykker.

– Meget skuffende weekend, men håber at tingene snart begynder at gå min vej, siger Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.