Line fyrede i Svendborg

Katja/ juni 21, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam gjorde, hvad hun kunne for at Julie Dalgaard ikke skulle vinde dame klassens afdeling i Svendborg.

Line fortæller:

– Kvalen gik fint, banen var ret glat i starten, men jeg satte den hurtigste tid, så det var fint, griner Line.

– Første heat kom jeg rigtig godt ud over bommen, men kom for langt ud i første sving, så måtte runde som nr. 3, jeg kom hurtigt op som nr. 2, derefter væltede jeg en enkelt gang, men sluttede som nr. 2.

– Andet heat tog jeg holeshotten, og førte det meste af heatet, men Julie kom pludselig hurtigt og hun gik forbi på en af de sidste omgange, dog blev sidste omgang lidt voldsom, hvor vi ramte sammen et par gange, og ned mod sidste sving hang vores crossere sammen. Desværre for mig fik Julie mere bid end mig rundt i svinget, og hun kunne køre i mål først, lige foran næsen på mig, fortæller Line.

– Jeg måtte nøjes med 2×2. Pladser. Men som bekendt kunne hverken Sara eller Catja deltage, så det ødelagde spændingen lidt, slutter Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.