Endelig skulle vi køre i sand

Katja/ august 30, 2016/ Nyheder/ 0 comments

OLine Dam var til VM denne weekend endelig i sand og top 10 samlet var indenfor rækkevide.

Line fortæller:

– VM i assen var en meget blandet oplevelse for mig, jeg havde set meget frem til, at vi endelig skulle køre i noget ordentligt sand.

– I kvalen kom jeg godt nok ud som en af de første, men jeg stod af på et af hoppede, derefter var der bare så meget trafik, at jeg ikke fik sat en ordentlig tid, men sluttede som nr. 14.

– Første heat fik jeg en god start og var nr. 6 på første omgang, men faldt ned som nr. 7, og lå der indtil de sidste par omgange, hvor der kom to forbi. Men pga. at der var en foran mig, der fik en tidsstraf så blev jeg nr. 8, fortækker Line der gjorde klar til søndag.

– Om søndagen var så jeg blevet ramt af noget sygdom og havde mest lyst til at blive i sengen. Men kom ud til 2. Heat hvor vi forinden havde haft skybrud i 1,5 time. Jeg var nr. 3 fra start. Men i 2. sving rammer jeg et spor, der var så dybt at crosseren sad fast, det tog det, der svarer til en omgang at få den fri. Derefter væltede jeg en 6-7 gange mere, da banen var så umulig. Jeg blev nr. 22 i det heat.
Samlet på dagen blev jeg nr. 14 og samlet i VM slutter jeg som nr. 11, med 1. point til nr. 10, som jeg selvfølgelig er ret skuffet over.

– alt i alt har det været en god VM sæson, jeg mangler en afdeling, da økonomien ikke er til at tage til Qatar. Men jeg har taget point i alle heat bortset fra det aller sidste, så overordnet set burde jeg være godt tilfreds, slutter Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.