Randers køreren Haarup overrasker

Katja/ august 30, 2016/ Nyheder/ 0 comments

MX 2 kørerne fik lov til at køre et heat på Mors, før det hele blev aflyst på grund af regn. I det MX 2 heat, der blev kørt var Mikkel Haarup en af overraskelserne.

Mikkel blev nr. 2 i sin debut blandt de bedste og det på en 125 2 takt, hvor de andre kører på 250 4 taktere altså en minde maskine

Mikkel fortæller om løbet:

– Hej Speedy EM sæsonen er færdig for mig, så nu er der tid til at komme hjem og køre lidt. I går kørte jeg en afdeling af A DM. Selvom jeg kører 125’er, har jeg valgt at stille op i A MX 2 klassen.
– Vi var delt op i 2 grupper. Jeg lavede en tid som nr. 4 i min gruppe. Nøjagtig samme tid som ham, der var hurtigst i den anden gruppe. Jeg kunne derfor køre til bom som nr. 7.

– I første heat kom jeg rigtig godt fra start. I svinget var jeg oppe som 2’er. Denne placering holdt jeg helt i mål. Det regnede meget hele heated igennem, men et rigtig godt heat for mig.

– Andet heat blev desværre aflyst p.g.a. regnen. Men det gav mig en anden plads på dagen. Fedt og endnu mere fedt, fordi der lige var en gammel rekord fra Rasmus Krogh, der skulle slåes, slutter en glad Mikkel Haarup vi kan forvente meget mere af i fremtiden.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.