Line gjorde det godt til VM.

Katja/ august 30, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam kørte i weekenden VM i Frankrig og ligger nu samlet nr. 11.

Line fortæller:

– Banen var meget mudderet og i første træning kørte jeg kun 2 omgange, men havde alligevel 5 hurtigste tid, så jeg troede, at det ville blive en god dag.

– I kvalen gik alt så den modsatte vej for mig, banen var blevet meget sporet, og det var umuligt at springe hoppene, jeg væltede 3 gange og lavede et tid som nr. 20, som var knap så godt, fortæller Line.

– I første heat fik jeg en ret godt start som nr. 14. Banen var blevet meget bedre. og der var mange gode linjer, så jeg kørte mig op som nr. 9 og sluttede der.

– Søndag sprang jeg warm up over, da der var meget mudderet og kun en time mellem warm up og 2. heat.

– I 2. Heat var jeg fra start som nr. 25 cirka, men i løbet af de to første sving kom jeg op som nr. 13, og lå der hele heatet. Dog lavede jeg en del fejl på de sidste par omgange og i aller sidste sving kunne jeg pludselig se Julie på siden af mig, men heldigvis holdt jeg min 13. plads i mål.
Samlet på dagen blev jeg nr. 9, og samlet i VM ligger jeg nr. 11, slutter Line Dam.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.