Glen får rutine i supercross

Katja/ november 14, 2016/ Nyheder/ 0 comments

fb_img_1479062316611

Glen Meier fra Randers Motor Sport er en af de unge, som sporten regner med i fremtiden. Her er hans beretning fra weekenden i Stuttgart.

– Jeg har kørt første afdeling af ADAC supercross i weekenden. Lørdag kvalede jeg direkte ind til de to finale heat fra tidskvalen, hvor jeg var hurtigst i min gruppe og kun de to hurtigste kom direkte i finalen, siger Glen.

– I første heat får jeg ikke en så god start, men får kørt mig op som 6’er og slutter der. I andet heat ligger jeg 6’er, da jeg vælter i en rytme sektion og måtte udgå. Der skete heldigvis ikke noget alvorligt og jeg blev kun godt forslået, fortæller Glen om lørdagens løb.

– Om søndagen kvalede jeg igen som hurtigste mand i min gruppe og gik direkte videre til finalen.

– I første heat fik jeg en dårlig start og kunne ikke rigtig få det til at køre, og jeg endte som nr. 8. I andet heat fik jeg en bedre start som nr. 2, jeg lavede en lille fejl i vuptierne og en kom forbi, men jeg holdt 3. pladsen og kunne slutte som det, fortæller Glen, der er klar næste weekend.

– Samlet 4 på dagen om søndagen og ligger nr. 8 i mesterskabet. Næste weekend skal jeg køre anden afdeling i München, slutter Glen Meier.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.