Line venter på svar.

Katja/ november 24, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam blev skadet til B DM i Ålborg, men er nu blevet opereret i knæet som hun ødelagde. Hvornår og hvad hun skal køre næste år, afhænger af lægernes dom.

Line fortæller:

– Operationen gik meget godt tror jeg. Blev indlagt efterfølgende fordi jeg ikke kunne sidde op ude at få det dårligt, så jeg tog en overnatning på sygehuset, fortæller Line.

I hendes knæ blev lavet korsbånd, en bruskskade og lavet menisk. Planerne var ellers store for Line.

–  Planen var at jeg skulle have kørt fuld VM i 2017. Lige nu ser næste år ret kedelig ud for mit vedkommende.

– Da jeg ikke rigtig ved hvad der kommer til at ske næste år, så har vi heller ikke fået lagt så mange planer for sæsonen, men jeg håber at jeg kan fortsætte på Honda for Harrys Motor Service og Tørring MX, siger Line, der vil givve skaden den tid den skal have.

– Der er mange forskellige meninger om hvornår, jeg kan køre igen. Jeg har hørt alt mellem 6 og 12 måneder fra forskellige læger og fysioterapeuter, så jeg satser på 4 måneder! Ej jeg bliver nødt til at give det den tid, som det tager, men det kommer til at gå ret meget udover min 2017 sæson. Planen var at jeg skulle have kørt fuld VM i 2017, men som det ser ud nu, så skal jeg vist være glad, hvis jeg bare kan komme ud og køre et par afdelinger. Dog gider jeg heller ikke stille op med mindre, jeg er 100% klar igen, slutter Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.