Glen Meier Video Interview

Katja/ januar 7, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Yamaha SuperCross & Freestyle Show 2017 byder på mangt og mange gæve danske kanaljer, der er klar til at byde trods til den udenlandske overmagt. Første mand er en af dansk motocross’ største stjerneskud, der har slugt point og pryglet konkurrenter med Dannebrog, langt udenfor det gamle kongeriges grænser i de seneste sæsoner.

Tyfonen fra Trige, Glen Meier, har været godt kørende syd for grænsen til det tyske mesterskab i supercross i denne sæson, og den tidligere danske mester i 85cc, har ligeledes været godt kørende i EM i MX2-klassen, og debuterede desuden ved VM for hold i 2016! Alle bemærkelsesværdige præstationer, der lover godt for løjerne i Boxen! Glen er genganger fra sidste år, hvor han var med til at give det hele et strejf af dansk stjernestøv.

Crossnyt TV fangede Glen Meier til et video interview.

Klik her for at se videoen med Glen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.