Dam træner igen

Katja/ maj 17, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam fik sidste år sit knæ ødelagt menisk og korsbånd og en operation var nødvendig. En længere pause blev det til før Line igen kunne komme ud at køre motocross, og hun har virkelig savnet sporten, siger Line til Crossnyt, der tog en snak med hende.

– Ja hvor er det bare dejligt igen at kunne køre efter min lange pause. Jeg er endelig begyndt at køre igen, efter ca. 7 måneders pause, fortæller Line, der havde ventet på grønt lys.

– Min fysioterapeut gav mig for et par uger siden grønt lys til at træne på crosseren et par gange om ugen, dog ikke så lang tid af gangen. Jeg regner med at øge længden stille og roligt, så jeg er sikker på at knæet kan følge med. Indtil videre har der ikke været nogle problemer, siger Line, der bare skal have det sjovt i år.

– 2017 bliver et lidt sjovt år for mig, alle mesterskaber er i gang, så jeg kommer måske til at køre en enkelt afdeling af DM, men ellers er planen at køre de sidst 2-3 afdelinger af VM alt efter, hvor klar jeg føler mig. Jeg gider ikke stille op til løb, og slet ikke VM, før jeg ved, at jeg er 100 % klar.

– Ellers bliver 2017 brugt til at forberede mig til 2018, så jeg ved, at jeg kan yde mit bedste der, slutter Line, der er i fuld gang med at komme på niveau igen, og vi glæder os til igen at se den friske pige bag bommen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.