Nicklas Haagensen fortsætter med at imponere

Katja/ juni 5, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Inden sæsonen havde man nok ikke regnet med, det var Nicklas Haagensen, der skulle løbe med de store overskrifter i Randers Motorsport. Men en god opstart til sæsonen afløst af stabil kørsel har bragt Nicklas op som nr. 3 i den samlede stilling om DM i MX 2 klassen. Lige nu er han dog udfordret med et dårligt knæ, der forhåbentligt ikke ødelægger weekendens JM afdeling.

Nicklas fortæller om sidste DM afdeling i Svendborg:

– Min dag i Svendborg gik rigtig godt. Vi startede dagen ud med kval, hvor jeg kvalede som nr. 7 i min gruppe, det var ok, jeg er stærkere, når det bliver heats, fortæller Nicklas.

– I første heat fik jeg en okay start, jeg tror jeg var nr. 5. Der kom så en forbi, så jeg ender som nr. 6. Andet heat er jeg 3er fra start, men ligger og kæmper med 2 og de kommer desværre forbi, så ender som nr. 5 i andet heat, fortæller Haagensen.

– Samlet på dagen nummer 6 og samlet nummer 3 i det danske mesterskab, så jeg er rigtig glad, fortæller en Nicklas, der er presset på tid inden JM i Sønderborg denne weekend, hvor han er nr. 6 samlet.
Nicklas styrtede til en foto ting og forvred det ene knæ.

– Lige nu er det ømt, men lægerne siger, der ikke er sket noget inde i knæet, det skal bare have ro, så skulle jeg være klar igen og meget gerne til weekenden. Det vil være rart både at være med i DM og JM stillingen, slutter en optimistisk Nicklas Haagensen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.