DET VAR DÆLEME TRÆLS IKKE

Katja/ september 20, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam havde store problemer som alle andre, der kørte i Frankrig her i weekenden. Line ville have den sidste VM afdeling med i Dame klassen inden sæsonen slutter, men en skade stopper hende for en stund nu.

Line fortæller om oplevelsen i Frankrig.

– VM i Assen var et helvede, så jeg havde regnet med at VM i Frankrig kun kunne blive bedre. Jeg tog desværre fuldstændig fejl.

– Banen var mega fed i træningen og kvalen, men der var så dybe spor at min fod blev fanget i et af dem, og jeg vred rundt. Jeg fik taget røntgen og scanninger på banen, der viste det sig, at der er et brud på min ankel. Dog fik jeg lov til at køre heatene, hvis jeg selv syntes at jeg kunne, fortæller Line.

– Mit ben blev tapet godt op til første heat, og jeg fik varmet godt op, så det eneste, der gjorde ondt var, når jeg skulle skifte gear. Jeg fik en fin start, men blev kørt af ud af første langside. Jeg kunne heldigvis køre mig op i pointene igen, men så begyndte det at regne og banen blev som brunsæbe. Jeg væltede sammen med en masse andre op af en bakke og måtte udgå, fortæller Line om første heat.

– Søndag kørte vi andet heat, det havde regnet hele natten og til heatet kortede de noget af banen af. Dog gik der ikke meget mere end en halv omgang før hondaen sad fast i noget mudder. Det var et kæmpe kaos, hvor der ikke var mere end 9, der gennemførte, fortæller Line, der nu forventer en lille pause.

– Efter to elendige weekender skal jeg endelig hjem og have tjekket mit brud, jeg forventer en lille pause, men håber, at jeg snart er klar igen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.