Wulff forsætter i 2018

Katja/ september 29, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Simon W. Sørensen der i 2017 toppede sin DM A karrier med en bronze medalje – glæder sig allerede til næste sæson.

Simon fortæller:

– Jeg syntes efter mange år i sporten og mange kloge folk omkring mig, at jeg endelig selv har fundet ud af, hvad der virker for mig – for at jeg kan præstere på top niveau. At jeg så kan følge med på denne måde er selvfølgelig fordi, det hele også gik op i en højere enhed i år. Men som man siger, den der forbereder sig godt, han har som regel også heldet med sig, griner Simon og forsætter. 

– Jeg forsætter med samme crew som i 2017. Rune er en stor del af min succes, det hele spiller, når han er inde over. Mine sponsorer der hjælper mig takker jeg også, rart at de for en gang skyld også har fået noget ud af det. ps. undskyld stave fejl det hele hele er skrevet på majetærskeren. slutter en tændt Simon W Sørensen, der også er i gear i 2018.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.