Tobias har rykket sig

Katja/ oktober 3, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Tobias Caprani har denne sæson udviklet sig stille og roligt og sluttede en flot sæson af som nr. 2 til DM i 85 cc. Sæsonen kulminerede i den sidste DM afdeling i Haderslev.

Tobias fortæller:

– Hej Speedy update fra Caprani Racing Danmarks mesterskab 2017 blev afsluttet på Skovbybanen ved Haderslev.

– Banen var lidt tung til træningen, og jeg kunne ikke rigtigt finde rytme og sluttede som nr. 7.

– 1. Heat, kom jeg ikke så godt fra start, men alligevel er jeg nr. 3 i andet sving, og finder en fin rytme og ligger nr. 3 hele heatet, ind til sidste omgang, hvor jeg vælter og bliver nr. 4, fortæller Tobias om 1. heat.

– 2. Heat tager jeg starten og ligger 1 hele heatet, og føler at jeg har et godt flow, vinder så andet heat. Bliver 2er samlet på dagen og i Dansk mesterskab 2017 nr. 2. Sæsonen, fortæller en glad Tobias, der har udviklet sig gennem 2017.

– Startede stille og roligt med nogle top 10 placeringer og blev lige så stille bedre som sæsonen skred frem. Sluttede sæsonen perfekt af med en heatsejr. 2018 kører jeg igen 85cc, hvilke serier er ikke fastlagt endnu, fortæller Tobias, der bliver spændende at følge, hvis han ligger endnu et lag på.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.