Sidste ADAC afdeling som resten af sæsonen

Katja/ oktober 4, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier har farten til meget mere end det, vi har set i år, men med 2 skader i løbet af sæsonen begge, hvor han havde fundet farten igen – satte ham en del ud af spillet. Han ser dog positivt på næste sæson.

– Jeg har fundet ud af mig selv i denne sæson, der har været nogle perioder ude af motocross pga. skader, så man får mere motivation og mere lyst når man er ude, fortæller Glen, der var nede at køre den sidste ADAC afdeling.

– Jeg kvalede som nr. 6 i min gruppe. Fik to dårlige starter udenfor nr. 20 og sluttede som nr. 16 og 15 og blev samlet nr. 16 på dagen. Havde ikke rigtig fået kørt så meget op ADAC Blev samlet nr. 8 i mesterskabet, fortæller Glen.

Randers Kommune er inde over Glens forsatte udvikling og flere ting er i spil til den næste sæson, hvor vi igen får Glen af se i toppen.

– Nu må vi se, hvad der sker kan ikke rigtig sige noget, da flere ting er i spil lige nu, slutter Glen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.