Randers kører vinder bronze i motocross

Katja/ september 11, 2017/ Nyheder/ 0 comments

.

Skriver DIN AVIS Randers. Motocross medaljekamp blev afgjort på Mors med ca. 2500 publikummer som vidne til en fantastisk afslutning og det med Randers køreren Simon W. Sørensen i en hovedrolle. Han har i mange år være et del af den danske elite, og i år er det hele gået efter planen for Simon, der fik en flot bronze medalje med hjem. Han mener selv det er fordi han har kørt stabilt hele sæsonen.

Simon fortæller om sæsonen.

– Sæsonen 2017 var en god sæson for mit vedkommende. Præget af  svingende resultater af mange af de andre deltagere i feltet, gjorde at jeg med stabile resulter sæsonen igennem kunne stå med en samlet 3 plads i hånden til finalen på Mors, fortæller Simon.

Kun de 2 ud af de i alt 10 heats formåede Simon at slutte i top 3, men med mange 4. og 5. pladser viste det sig at hans stabilitet gav pote i den sidste ende.

– I mange år føler jeg egentlig, at jeg har haft farten til at køre med i toppen, men har ligesom bare manglet det sidste held og træning, for at det har kunnet lade sig gøre. Til denne sæson har jeg allieret mig med min gode kammerat Rune Pedersen, som samtidig er den ene halvdel af teamet (RGS Suzuki Men-Wear.dk) Han har sammen med HKR Racing suspension sørget for at motorer og affjedring på motorcyklerne har spillet max hver gang, og er dermed også en stor del af denne sæsons succes, fortæller Simon.

Men er det slut på topplan nu

– Selvom jeg nu er 29 år, og til næste år må køre med i old boys, føler jeg stadig, at jeg har mere at byde på, hvis tiden som travl landmand tillader det, og opbakningen stadig er der, er jeg sikker på endnu en podieplads næste år er muligt. Men det er en dyr sport, og jeg har virkelig måtte grave dybt i lommerne for at få enderne til at nå sammen i denne sæson. Investeringen har i år båret frugt, og det er jeg selvfølgelig super glad for.
Nok engang vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til de folk, der hjælper mig, og har støttet op om projektet, slutter en glad Simon W. Sørensen.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.